Blog Hotel AquaBihor - romania

8

Vacanta in toiul saptamanii - Hotel Aqua2015-04-19 13:26:42, Ioana Bora

Vacanta in toiul saptamanii - Hotel Aqua

Săptămâna asta am evadat la Băile 1 Mai, singurei, la Hotel Aqua, în premieră absolută. Cele mai importante criterii care au stat la baza alegerii mele au fost faptul că hotelul se află într-o zonă liniștită și că are un SPA de invidiat, prețul foarte mic raportat la felul în care arată hotelul și dotările sale și micul dejun care promitea.

\r\n\r\nȘi am ales bine. Nu știu voi cum sunteți, dar pentru mine e important să am balcon, mochetă în cameră, mobilă din lemn, un televizor decent, curățenie ca-n palmă, baie dotată cu uscător de păr, saltele de calitate și (.....)
→ Ioana Bora


Mai mult

Weekend low-cost in Baile 1 Mai la Hotel Aqua2015-04-19 13:26:42, Aliceee Traveler

Weekend low-cost in Baile 1 Mai la Hotel Aqua

Hotelul Aqua l-am ales fiindca e situat super super bine si are multe facilitati incluse in pretul cazarii! Care pret e doar 100 ron/noapte/pers/in sezon! Aer conditionat, net wi-fi in camera si toate ariile comune, zona SPA ,mic dejun inclus, parcare gratuita, servicii de 3 stele!
\r\nOFERTA DE VARA - 3 nopti costa 75 euro/pers/ cu mic dejun + cina inclusa!
\r\nHotelul se afla in mijlocul statiunii ( distanta egala intre strandul Venus si magazinul de care va vorbeam) intr-o zona retrasa, verde! La 2 min de aleea principala a statiunii. Partea buna e ca dimineata ajungi repede la Strand iar (.....)
→ Aliceee Traveler


Mai mult

Cum este la Hotel Aqua, Baile 1 Mai. Noua ne-a placut

Recent am primit o invitatie din partea celor de la Hotel Aqua\r\n de a vedea cum este hotelul lor, localizat in Baile 1 Mai – o zona \r\nfrumoasa si renumita (langa Baile Felix). Cum niciodata nu strica o mica\r\n pauza si cum si Andrei a reusit sa isi ia o saptamana libera de la \r\nbirou, am decis sa onoram invitatia.

Asa ca pe 24 iunie (de \r\nRusalii), lunea, porneam la drum. Conform programelor de navigare \r\ndrumul ar fi fost de 10-12 ore asa ca am plecat la drum devreme (la 5 \r\nsi un pic (.....)
→ Loredana


Mai mult

Spa pentru toata lumea!2015-04-19 16:57:53, Doi pe Doi

Spa pentru toata lumea!

De când lucrez ca un turbat zi de zi, obișnuiesc ca sfârșiturile de \nsăptămână să le pretrec departe de agitația orașului. Am descoperit o \noază de liniște, aproape de casă, în Stațiunea 1 Mai.

V-am obișnuit \nsă vă povestesc despre locurile minunate pe care le întâlnesc, azi vă \nrecomand cu căldură Hotel AQUA, un centru SPA care oferă servicii \nexcelente. Lucrând în domeniu, este foarte ușor să-mi dau seama de \ncalitatea serviciilor și poate într-un articol viitor vin cu informații\n detaliate despre acest centru.

Hotelul de 3 stele AQUA este \nsituat în stațiunea (.....)
→ Doi pe Doi


Mai mult

Hotel Aqua - un weekend de relaxare la 1 Mai2015-04-19 17:01:50, Cristina Tm

Hotel Aqua - un weekend de relaxare la 1 Mai

În weekend-ul trecut am fost la 1 Mai. Mă așteptam să stau toată ziua\n într-un ștrand cu apă termală, că ce altceva să și faci într-o \nstațiune cu băi termale. Însă vremea n-a ținut cu noi. Ba era frig, ba \nerau nori, așa că bronzul pe care-l aveam programat pentru weekend a \nrămas să se întâmple altcândva. Din fericire, am descoperit că poți \ndesfășura și alte activități dacă vremea nu ține cu tine.

Ne-am cazat la Hotel Aqua,\n un loc simpatic, de trei stele, în care te simți ca acasă. Mi-a plăcut\n (.....)
→ Cristina Tm


Mai mult

Hotel Aqua din Baile 1 Mai, Bihor: surprinzator!

În familia mea există cel puţin trei persoane îndrăgostite iremediabil de staţiunea Băile Felix: eu, tatăl meu şi\r\n Virgil, vărul meu căruia tata îi zice “Nepotu’ / Nepoateee!”, chiar \r\ndacă-i cu câţiva ani mai “mare” decât tatăl meu. Şi cum în fiecare lună \r\n facem un drum până la Ártánd, după tutunul cu care ne facem singuri \r\nţigările, nu există lună în care măcar unul dintre noi să nu facă o baie\r\n la ştrandul Apollo.

Aşa se face că atunci când am primit invitaţia de a sta pentru două nopţi la → Denisuca


Mai mult

UN WEEKEND PLIN DE RASFAT LA HOTEL AQUA***2015-04-19 17:10:15, IndieChase

UN WEEKEND PLIN DE RASFAT LA HOTEL AQUA***

Un weekend bine meritat, in care am reusit sa ne detasam de rutina \r\nzilnica si sa ne rasfatam la maxim. Iar pentru ca sa iesim cu totul din \r\nceea ce definim noi 'rutina zilnica', am decis, impreuna cu iubitul meu \r\nsa impachetam cateva hainute plus un costum de baie si sa iesim din \r\noras. Am optat pentru Oradea, mai precis pentru Hotel Aqua*** din Baile 1\r\n Mai. O optiunea care s-a aratat a fi mai mult decat perfecta!

Asa\r\n ca vineri, ne-am pornit la drum, asta dupa ce am fost la facultate, \r\ndupa o noapte nedormita si cu prea multe haine (.....)
→ IndieChase


Mai mult

Escapada la Hotel Aqua, Baile 1 Mai2015-04-19 17:13:00, Anda Zelenca

Escapada la Hotel Aqua, Baile 1 Mai

Am pornit inspre Oradea pe 23 mai. Nu am mai fost pe acolo de cand \naveam cativa anisori, deci nu tineam minte nimic! Am fost extrem de \nentuziasmata si fericita pentru aceasta mica escapada de weekend! Ador \nsa calatoresc, iar numai ideea de a iesi din oras un weekend ma face \nextrem de bucuroasa! Hotel Aqua***\n se situeaza in Baile 1 Mai, statiune care se afla la doar cativa \nkilometri distanta fata de Oradea. Mi-am planuit sa explorez la maxim \nfacilitatile hotelului, dar sa si vizitez imprejurimile. Nu am ratat \nAqua (.....)
→ Anda Zelenca


Mai mult