Centrul SPA | Hotel Aqua

→ * accesul la centrul THERMAL SPA&RELAX AQUA, este intre orele 9-21. Saunele functioneaza dupa program in cazul in care nu sunt alte cereri!

SPA Oradea Bihor Detoxifiere SPA Oradea

Solutia ce va ajuta la slabit - Detoxifiere !
Aparatul face o terapie ionizanta. Cu ajutorul ionilor ce ajung in organism, folosind mecanismul detoxifiant propriu al organismului elimina prin pielea talpii toxinele.

Detoxifiere

masaj hotel aqua

Masajul de orice fel amelioreaza tensiunea, elibereaza stresul, mobilizeaza tesuturile si stimuleaza circulatia.In general contribuie la refacerea starii de sanatate, imbunatatind functionarea articulatiilor si a coloanei vertebrale.

Masaj

salina baile 1 mai

Inhalarea aerosolilor trateaza o serie de afectiuni respiratorii, dar si probleme produse de stress. Curele in salina au rezultate foarte bune pentru pacientii care sufera de astm.

Salina

piscina aqua

PISCINA INTERIOARA CU cascada si JACUZZI

Piscina interioara cu cascada si JACUZZI

dus emotional spa

Sunt pentru un plus de relaxare si deoarece sunt vedetele spa-urilor va amintesc imediat cel mai important lucru din viata dumneavoastra:SA FITI FERICITI!!!

DUSURILE EMOTIONALE AROMATE, PLOAIE TROPICALA SI CEATA RECE

cromoterapie oradea

Relaxarea intr-un mediu "colorat", succesiunea celor sapte culori ale curcubeului are un efect puternic asupra psihicului uman, dispozitiei si sanatatii mintale.cromoterapia insotita cu meloterapia poate chiar sa vindece boli.

Cromoterapie

bai cu abur oradea

Baile cu abur reprezinta o alta forma de hidroterapie si combinate cu dusul rece are efecte benefice asupra sistemului nervos, se accelereaza functiile psihice, apare senzatia de bunadispozitie, produce senzatia decalmare; stimuleaza activitatea celulara, secretia gastrica si renala, scade tensiunea arteriala.

Sauna & Sauna Umeda