Spa pentru toata lumea!

De când lucrez ca un turbat zi de zi, obișnuiesc ca sfârșiturile de săptămână să le pretrec departe de agitația orașului. Am descoperit o oază de liniște, aproape de casă, în Stațiunea 1 Mai.


V-am obișnuit să vă povestesc despre locurile minunate pe care le întâlnesc, azi vă recomand cu căldură Hotel AQUA, un centru SPA care oferă servicii excelente. Lucrând în domeniu, este foarte ușor să-mi dau seama de calitatea serviciilor și poate într-un articol viitor vin cu informații detaliate despre acest centru.


Hotelul de 3 stele AQUA este situat în stațiunea Baile 1 Mai care se află la numai 2 km de Baile Felix și 4 km de Oradea, între satele Rontau și Haieu, aducă exact dincolo de agitația urbană.


Îmi este greu să enumăr toate facilitățile oferite, eu m-am bucurat de câteva ședințe de cromoterapie, sauna, duș cu ceață rece, baie turcească și preferatele mele, ședințele de reflexoterapie.


Vă invit să vizitați site-ul centrului, www.hotelaqua.ro – acolo sunt listate toate serviciile, eu promit să revin cu un articol detaliat prin care vă spun exact experiența unui sfârșit de săptămână într-un centru Spa.→ Doi pe Doi