UN WEEKEND PLIN DE RASFAT LA HOTEL AQUA***

Un weekend bine meritat, in care am reusit sa ne detasam de rutina zilnica si sa ne rasfatam la maxim. Iar pentru ca sa iesim cu totul din ceea ce definim noi 'rutina zilnica', am decis, impreuna cu iubitul meu sa impachetam cateva hainute plus un costum de baie si sa iesim din oras. Am optat pentru Oradea, mai precis pentru Hotel Aqua*** din Baile 1 Mai. O optiunea care s-a aratat a fi mai mult decat perfecta!

Asa ca vineri, ne-am pornit la drum, asta dupa ce am fost la facultate, dupa o noapte nedormita si cu prea multe haine in bagaje, caci m-am grabit sa nu pierdem vremea in casa... Aaaa, am luat-o si pe Indie cu noi, doar nu era sa ramana singurica, micuta... Dupa un drum relativ ok, nu am pierdut mult timp pe traseu, asta poate si pentru ca in noaptea nedormita am reusit sa descarc cateva mixuri pentru drum, am ajuns in Oradea. Apoi, usor am gasit destinatia, nici nu am avut nevoie de coordonate GPS sau de alte minuni, ne-au ghidat afisele cu reclama hotelului inspre el. Am parcat frumos si am urcat la receptie. O doamna draguta si cocheta, proprietara hotelului, ne-a intampinat calduros, ne-a oferit cheia camerei si de curiosi ce suntem, am lasat bagajele si am fugit pana sus. Un apartament cozy ne astepta, exact pe placul nostru! 5 minute mai tarziu, eram deja cu bagajele urcate in camera, cu hainele de drum schimbate si hotarati sa luam masa.

Dupa masa ce am servit-o in incinta hotelului, eram nerabdatori sa mergem la piscina si sa ne balacim putin. Un weekend in care timpul a trecut repede, un weekend in care am reusit sa ne rasfatat nu doar stand la soare si innotand, ci profitand si de SPA-ul hotelului. Ne-am simtit minunat la sauna, am facut o baie turceasca lungaaaa, am facut diferite bai de plante relaxante si terapeutice, cromoterapie-terapie prin culori si am innotat in piscina interioara cu jacuzzi. Si pe langa atata relaxare, ne-am antrenat putin muschii la aparatele de fitness din SPA.

Suna relaxant si pentru voi?→ IndieChase