Vacanta in toiul saptamanii - Hotel Aqua

Săptămâna asta am evadat la Băile 1 Mai, singurei, la Hotel Aqua, în premieră absolută. Cele mai importante criterii care au stat la baza alegerii mele au fost faptul că hotelul se află într-o zonă liniștită și că are un SPA de invidiat, prețul foarte mic raportat la felul în care arată hotelul și dotările sale și micul dejun care promitea.

Și am ales bine. Nu știu voi cum sunteți, dar pentru mine e important să am balcon, mochetă în cameră, mobilă din lemn, un televizor decent, curățenie ca-n palmă, baie dotată cu uscător de păr, saltele de calitate și așternuturi albe impecabile. A! și să fie mai frumos decât la mine acasă :)). Eh, am și eu mini-obsesiile mele.
Apoi dacă e SPA, să fie SPA, cu toate cele trebuincioase unei seri de relaxare totală. Cred că dacă aș fi putut, aș fi dormit în SPA, așa de curat și frumos a fost. M-am cățărat pe banda de alergare, am pedalat pe bicicletă, apoi m-am înfierbântat în saună, după care am sărit în dușurile emoționale – care, dacă nu sunteți familiarizați cu conceptul (nici eu nu eram)- sunt niște dușuri cu arome speciale, de unde ieși mirosind precum o limonadă cu mentă sau un ceai cu scorțișoară. Yum!
Apa din piscină are 30 de grade, deci e numai bună pentru relaxare, iar cireașa de pe tort e zona de cromoterapie, unde stai pur și simplu și privești culorile curcubeului, într-o succesiune lentă. Dacă după toate astea nu ai adormit încă, înseamnă că ai băut prea multă cafea!
Meniul a la carte e cât se poate de accesibil și…delicios. Chiar dacă ești în plin program de remodelare corporală, găsești preparate gustoase și sănătoase, iar dacă esti pofticios ca mine, accepți pe loc invitația de a împărți desertul cu dumnealui.
Dacă vă doriți o mini-vacanță la Hotel Aqua, găsiți oferte speciale pe parcursul întregului an, spre exemplu pachetul de 6 nopți cu mic dejun costă 125 de euro de persoană in cameră dublă în extrasezon si 138 euro în sezon, iar clienții hotelului primesc o reducere de 50% la Aqua Park President, cel mai mare Aqua Parc & Spa din Vestul Romaniei, care se află în apropierea hotelului.
Eu am descoperit acest hotel pe Enciclopedia Calatorului Independent, de unde mai puteți fura idei despre vacanțe sau puteți descoperi restaurante de care nu știați.Daca aveți vreo curiozitate legată de hotel si serviciile pe care le oferă, ma puteți întreba orice, în mod sigur am omis câte ceva, am fost luată de val oarecum, pentru ca a trecut ceva vreme de când nu m-am mai simtit atât de bine undeva :)→ Ioana Bora